La senyora de Palència

Ahir el diari el Norte de Castilla incorporava la terrible i sobretot transcendental notícia:

 

Efectivament, una dona es desmaia a casa seva i… doncs això. De seguida els ràpids, bromistes i àcids piladors van començar el que va ser la gran conya del dia d’ahir al twitter, amb comentaris com:

@Fotomaf: “Una mariposa bate sus alas en Soria y una mujer sufre un mareo en Palencia #mujerdepalencia”

@manu “Mi bolígrafo ha dejado de escribir. Le estoy echando el aliento en la punta pero no reacciona. ¿Debería llamar a la redacción del Norte de Castilla?”

@santaklaus “¿Y a qué esperan para hacer una película?”

@Pabol_ “Angela Merkel y Nicolas Sarkozy se reúnen hoy en Berlín para decidir un posible rescate a la #mujerdepalencia”

@miguidotcom “La #mujerdepalencia es noticia porque se mareó pese a llevar dos Power Balance en cada brazo. Demasiado poder”

La mateixa notícia al diari es va omplir també de més d’un centenar d’opinions respecte a la terrible notícia del mareig, no obstant el diari el Norte de Castilla va decidir borrar-los tots… així com donant a entendre: “Ei, que aquí les notícies les triem nosaltres, qui us penseu que sou per questionar”.

Però jo no em quedo amb la broma simple. Sóc més burro. Vull que em donin explicacions del perquè l’escassetat de la notícia, necessitem saber més coses… Què va motivar a la senyora de Palència a perdre el coneixement? Té fills o filles a part de la germana que l’ha trucava?  Tanca les persianes quan el sol dona a la finestra de casa seva i no li deixa llegir tranquil·lament la revista “Lecturas” o fa servir les cortines? Realment llegeix la revista “Lecturas” o prefereix el “Hola!”? Com es sent un dia desprès del fatídic succés? Es va despentinar? Té alguna relació amb la desaparició del Còdex Calixtinus?

Però senyora de Palència no està sola. Us heu fixat últimament quantes senyores de Palència apareixen sobretot als diaris gratuïts i als informatius de les cadenes de televisió privades? Desfilades de Victoria secret, gats rescatats dels arbres, nous productes supermoderns que són la revolució, robots que ballen el “Baile del Gorila”. A partir d’ara la Senyora de Palència esdevé símbol. La patrona d’aquelles notícies que realment no ho són:

SENYORA DE PALÈNCIA, NI OBLIT NI PERDÓ!

Possible dona de Palència, defenfocada pel mareig

Possible dona de Palència, defenfocada pel mareig

One thought on “La senyora de Palència

  1. Bé, aquest tipus d’informació, s’encabeix en la categoria de “Successos”. I un succés és literalment un “esdeveniment” que és ni més ni menys que “allò que s’esdevé” (sempre segons el DIEC). Ningú especifica quina trascendència han de tenir els successos!!
    Clar que el sentit comú (del qual ja sabem què en diuen), ens indica que per sortir a un diari allò que ha esdevingut hauria de tenir un cert interès… però vaja, això és secundari, sembla!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s