L’amic dels animals

Amics, amigues, Belén,

Els que em coneixeu sabreu que sóc un acèrrim defensor de les fotos del National Geogràfic i de la farigola en testos. Per aquesta mateixa raó, m’és tant i tant dur escriure sobre aquest tema… els qui parleu amb mi ja en sereu conscients, us haure avorrit explicant-ho però ho he de fer públic i anunciar-ho en aquest blog:  Les mules són estèrils. Per a tota la gent que no ho sabia, sento la brusquedat de la frase, potser sona fred deixar-ho anar com deia el poeta “como si de un zurullo se tratase “.

L’encreuament entre ases i egües dona lloc a la mula que no pot reproduir-se per si mateixa. He estat investigant a fons aquest tràgic succés. Des de fa anys que es viu un caos en el món mul·leril per culpa d’aquest fet. Les clíniques psiquiàtriques, ja siguin públiques o privades, no donen a l’abast per tractar els nombrosos embarassos psicològics d’aquesta espècie. Al mínim indici de gasos gastrointestinals salten les alarmes… sempre falses. Per aquests trasbals emocionals es veuen afectades la vides diàries de milions i milions de mules.  Janeira, la Mula equatoriana és una testimoni clau per entendre la situació. Les mules dels seu voltant ens explica com porta més de dos anys intentant amamantar un dels seus propis excrements.

Evidentment no és el terreny psicologic-mulil l’únic que pateix els afectes d’aquest fet sinó que també  ho trobem traduït a l’àmbit econòmic. Milers de treballadors i treballadores estan parats a efectes de l’esterilitat. Els sector més afectat continuen essent les clíniques abortives per a mules.

Tot i la controvèrsia entre els ginecpòlegs només és coneix un cas de Mula embarassada. Es tracta de la Dalsy, una Mula de Baden-Baden (Alemanya) que afirma que la petita cria que està criant des de fa tres mesos ha sortit del seu ventre. Les opinions dels ginecòlegs estan dividides. La versió més crítica explica que Dalsy no només és estèril per la seva condició de Mula sinó que a més a més és verge. Aquesta explicació és veu reforçada per, segons algunes veus, l’interès de la classe ginacologista de mules a què és parli d’ells doncs opinen que des de la cancel·lació a Tv3 de veterinaris mai han tornar a destacar en l’opinió pública. És un intent de cridar l’atenció desprès del frustadissim de Pelo Pico Pata? Encara és d’hora per assegurar-ho. Malgrat això la versió de Dalsy ha estat acceptada per l’església catòlica que per promocionar la virginitat de la mula ha comprat un gran nombre d’aquest animals per a que els hi facin companyia als sacerdots seminaristes i raspallar-les en el seu temps lliure mentre investiguen el misteri de la virginitat i embaràs muril.

Evidentment des d’aquí recolzar la causa de les Mules i denunciar la seva tragèdia.

Properament el Secret de les Girafes…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s